Over de oprichter

Afbeeldingsresultaat voor ad serkan

Wie ben ik:
Ik ben Serkan Karacaer. Geboren in het Sint Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam. Opgegroeid aan de Hoofdweg in Amsterdam-West. Ik heb gezeten op het Rosa Boekdrukkerschool en heb er een geweldige tijd gehad als kleine jongetje. Ik was een hele drukke maar ook een creatief jongetje op de basisschool. In 2009 heb ik meegedaan met een tekenwedstrijd waar ik de eerste mee ben geworden op onze school en daarmee de prijs heb gewonnen om mijn tekening op alle gemeentewagens te publiceren. Op mijn 12e leeftijd deed ik mee met het jeugdjournaal presentatiewedstrijd en werd ik uitgenodigd voor een rondleiding in het NOS gebouw in Hilversum waar ik kennis heb mogen maken met de presentators van het NOS journaal. Ook heb ik gestaan in de kranten zoals Het Parool en de Volkskrant omdat ik journalist wilde worden. Dat is heel wat anders als we het vergelijken met wat ik nu doe. Ja! Dat klopt! Verder heb ik altijd passie gehad voor kleding. Elke avond koos ik uit wat ik aan ging doen de volgende dag. Dat gaf mij een goed gevoel over mijn volgende dag. Ik was erg structureel met het kiezen en plannen met mijn volgende dag. Het zou je dan verbazen dat ik altijd een rommelige kamer heb gehad ondanks ik heel netjes en structureel kan zijn. Of dat ik geen agenda heb? Dat is raar he? Maar dat moet geen reden zijn om succes tegen te gaan toch? Kort samengevat ik ben een creatieve, koppige, moeilijke en een vrolijke jongen.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid.  Ik heb altijd een droom gehad om succesvol te zijn. Dat kan alleen door hard te werken.

Elke ochtend begin ik gemotiveerd en eindig ik op dezelfde manier. De vooruitgang die ik maak in het leven zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijft. Ik wil een bijdrage leveren aan de wereld waar arme maar ook rijke mensen leven.  Mijn merk groeit elke dag en ik ontwikkel mij dag in en dag uit. Dat geeft mij een goed gevoel. Verder heb ik het altijd leuk gevonden om me bezig te houden met kleding.  Doorzettingsvermogen…. dat heb ik en daar maak ik gebruik van. Het leven bestaat uit vallen en opstaan. Dat realiseren de meeste mensen niet wat ik toch al jammer vind. Nooit opgeven. Dat is wat ik altijd tegen me zelf heb gezegd en blijf zeggen. Tijd is waardevol. Ik probeer van elk uur goed gebruik te maken. Want ik geloof erin dat je beloond wordt als je je voor een goed doel hebt ingezet.
Ik voel me er goed bij als ik weet wat ik komende jaar ga presenteren. Mijn grote doel is om mijn merk internationaal te plaatsen in de modesector.

Schrijf je doelen op. Werk er hard voor. En je zult er zeker wat voor terug krijgen. Blijf in jezelf geloven. Dat is wat ik heb gedaan en blijf doen.

Serkan Karacaer (oprichter Kanstairs)