Over de oprichter

 

Ik ben geboren op 30 juli 2002 in Amsterdam en opgegroeid.  Ik heb altijd een droom gehad om succesvol te zijn. Dat kan alleen door hard te werken.

  Elke ochtend begin ik gemotiveerd en eindig ik op de zelfde manier. De vooruitgang die ik maak in het leven zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijft. Ik wil een bijdrage leveren aan de wereld waar arme maar ook rijke mensen leven.  Mijn merk groeit elke dag en ik ontwikkel mij dag in en dag uit. Dat geeft mij een goed gevoel. Verder heb ik het altijd leuk gevonden om me bezig te houden met kleding.  Doorzettingsvermogen dat heb ik en daar maak ik gebruik van. Het leven bestaat uit vallen en opstaan. Dat realiseren de meeste mensen niet wat ik toch al jammer vindt. Nooit opgeven. Dat is wat ik altijd tegen me zelf heb gezegd en blijf zeggen. Tijd is waardevol. Ik probeer van elk uur goed gebruik te maken. Want ik geloof erin dat je beloning bepaald zal worden aan de inzet die je hebt getoond voor een doel.  Mijn eerste collectie is al beschikbaar.
Ik denk ook aan mijn volgende collecties waar ik meer uit wil halen!  Ik voel me er goed bij als ik weet wat ik komende jaar ga presenteren aan mijn klanten. Mijn grote doel is om mijn merk internationaal te plaatsen in de modesector. Tenslot wil ik ook wat doen aan de kinderarbeid. Daar werken we hard voor!

Schrijf je doelen op. Werk er hard voor. En je zult er zeker wat voor terug krijgen. Blijf in jezelf geloven. Dat is wat ik heb gedaan en blijf doen. 

Serkan Karacaer (oprichter Kanstairs)