Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Indien een ontvangen product  toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit uiteraard retourneren. Wij hebben het retourproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Als u een product wilt retourneren kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons doorgeven via kanstairs@hotmail.com (Dit termijn is belangrijk, anders is de koop een feit) Vermeld hierbij uw bestelnummer en wat u wilt retourneren.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is enkel toegestaan om het product in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Retourvoorwaarden:

  • Het product moet verstuurd worden met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking 
  • Het product moet ongebruikt zijn 
  • Het product moet onbeschadigd zijn

Zodra wij het product ontvangen hebben en het aan de voorwaarden voldoet, krijgt u binnen 14 dagen het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Schade aan product                                                                                     

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang bent u als consument zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering of ontvangt u geen vergoeding.

Retourkosten

De retourskosten zijn voor de rekening van de consument. mits: het ruilen. Voor ruilen vergoeden wij de retourskosten.

Uitzondering

In het geval dat de consument een product ontvangt dat beschadigd wordt geleverd (bijv een product waarvan niet alle onderdelen aanwezig zijn/fabrieksfout) betalen wij deze retourkosten terug aan de consument.

Ruilen

Bij het ruilen voor een ander maat of ander product vergoeden wij de retourneringkosten van het bedrag.